lørdag 4. juli 2009

Den som sover synder ikke...


Et forsøk på å være litt kreativ i formiddagstimene i dag. Blir litt mindre bilder i sommervarmen som har vært de siste ukene, men jeg har jo alltids en unnskyldning.. Så nå måtte vi prøve litt uansett! Denne frøkena stiller og synes det er spennende ;) Den gamle bamsen i armkroken var faktisk min den gang.. for.. hmm.. noen år siden :)

4 kommentarer:

Na sa...

hei snuppa :) Nå som du reklamerer med ferie regner je med mange prosjekter utover :) å gleder meg til å følge med bloggen så klart. Dette bildet ble veldig stemningsfullt og behagelig. Liker de duse fargene godt!! Så du skal ha ros for kreativiteten :) Og som takk for sist..- står Hege skrevet stort utover dette å.. heh med eller uten signaturen ;) søt og gammal bamse.. heheh no kjent ved den ja :)

klem :)

heges sa...

Takk ;) Ja bamsen bør du kjenne igjen! Kan nok se selv også at dette er "meg". Ikke minst pga mini-modellen/skuespilleren :)

Elin sa...

Så søtt bilde da!!! Liker komposisjonen og fargene i bildet!! Drømmende! Søt bamse å da ;)

heges sa...

Takk, Elin ;) Fant ut at bamse måtte brukes til noe vettu! (Stakkars, etter så mange år i kjeller og på loft.. Fram fra glemselen gamle venn ;))