lørdag 5. september 2009

Feelings...

Bilder fra i fjor høst.. Følelsene er ekte, men ganske fort forbigående ;) En av de dagene humøret skiftet fort ;) Har mange varierte uttrykk fra denne "fotorunden", her er noen av dem. Etterbehandlingen på dem er også litt forskjellig.. Forandring fryder ;)

6 kommentarer:

Na sa...

Her er alle tre bildene flotte på hver sin måte!! To av dem på den såre måte og det midterste herlig smittende :)Flotte ekte uttrykk!!!! Flott modell :)Stå på :)

heges sa...

Takker, Nina :) Bra "modell" dette ja!

Charlotte - FO² sa...

Herlige utrykk alle sammen. Følelsene til disse små skifter fortere enn været, heldigvis. Og det pleier ikke være så vanskelig å få dem til å smile igjen. Kjempe flott bildeserie :)

Tone sa...

Dette var virkelig noen flotte portretter!
Kjempeflott med de varierte følelsene i bildene. Et søtt ansikt:-)

heges sa...

Takker ;) Synes det er spennende å fange ekte uttrykk.. Til modellenes frustrasjon og glede.. De synes ofte det er artig å se bildene etterpå da. Heldigvis ;)

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿