onsdag 23. juni 2010

Søskenportrett i blomsterenga :)

Endelig litt fotografering igjen. Denne gangen har jeg hatt med meg 3 av mine søskenbarn og noen av kjæledyrene deres ;) De har visstnok ikke tatt bilder før hvor alle har sett i samme retning, men må si de klarte seg veldig bra :) Hundene også! Moro var det, selv om sola var i skarpeste laget denne dagen og skyggene var få.. Reflektoren ble kjekk å ha :)

Hmm.. Skjønner ikke hvorfor alle andre får så store bilder i innleggene sine.. Mine blir så små når jeg laster opp, til tross for mange nok pixler. Hvis noen har tips så kom med dem!

4 kommentarer:

Na sa...

Disse familiebildene ble riktig så fine syns je :) men så er det jo en flott gjeng som stilte som modeller å da ;)

-hanne sa...

Herlig søskenfotografering :) Det ble flotte resultater!
-angående størrelsen på bilder i bloggen, så har Jorid i bloggen "Noe på hjertet" en veldig god veiledning på det. Du kan finne den her
Jeg bruker ofte å gå inn i innlegget etterpå i html, for å justere ned bildestørrelsen litt, siden jeg synes det er kjekt å se hele bildet på skjermen på en gang..
Håper dette kan være til nytte, -og nå må jeg se til å få lagt deg til i blogglisten min, så jeg får sett de nye innleggene dine med en gang de kommer,- du har jo så veldig mange gode bilder her :)

Monica sa...

Utrolig bra bilder av en kjekk gjeng. Jeg liker også best å ta portrett men noen ganger kan det jo mangle litt på modeller og da må man jo ta det man finner. Dyr er fasinerende det også.

Må legge deg i blogglisten min så jeg kan følge med når du legger ut nytt :o)

heges sa...

Så hyggelig, Monica. Strekker ikke alltid til med modeller her heller, men som du sier er det jo mye annet spennende å knipse å ;)